2106813396 Λεωφόρος Πεντέλης 1, Βριλήσσια sokiriakou@yahoo.gr

Καλωσήρθατε στη σελίδα!

Βρισκόμαστε στα Βριλήσσια, δίπλα στην έξοδο 12 της Αττικής Οδού και την στάση Πεντέλης του Προαστιακού. Στο χώρο μας λειτουργεί Ιατρείο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης με την δυνατότητα διάγνωσης νευρολογικών και ορθοπεδικών παθήσεων καθώς και ειδικός χώρος για την θεραπεία και αποκατάστασή τους.

Οι ασθενείς μας πάσχουν από χρόνιο πόνο, αυχεναλγία, οσφυαλγία, κεφαλαλγία, αθλητικές κακώσεις, μετεγχειρητικό πόνο, ογκολογικό πόνο αλλά και σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσο Πάρκινσον, κάκωση νωτιαίου μυελού, κακώσεις περιφερικών νεύρων των άκρων, νευρογενείς διαταραχές ουροδόχου κύστης & εντέρου.

Με υπευθυνότητα και σεβασμό στον άνθρωπο και έχοντας σύμμαχο την τεχνολογία , την πολύχρονη εκπαίδευση σε πεδία εναλλακτικής ιατρικής και κυρίως τους ασθενείς μας, αποδίδουμε στην φυσική ιατρική αποκατάσταση το πλήρες νόημά της αντιμετωπίζοντας τον άνθρωπο ολιστικά, ακόμη και όταν εφαρμόζουμε μόνο φυσικοθεραπεία.

Οι μέθοδοι αποκατάστασης εφαρμόζονται από εξειδικευμένο προσωπικό και με νέα, υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα. Οι θεραπείες μας γίνονται σε ένα άνετο, ζεστό και φιλικό χώρο.

Στο κέντρο μας εφαρμόζεται η εξειδικευμένη θεραπεία calmare (Πλασματική πληροφορία «μη-πόνου»).

 

" Γιατί η αντιμετώπιση του πόνου ποτέ δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός χωρίς την διάγνωση και θεραπεία της αιτίας του. "
 


 

Ω Ρ Α Ρ Ι Ο    Ι Α Τ Ρ Ε Ι Ο Υ
Δευτέρα έως Παρασκευή | 10:00 - 20:00
Σάββατο | 10:00 - 15:00
Κυριακή | Κλειστά

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οξύ και χρόνιο μυοσκελετικό άλγος, Αυχενικό σύνδρομο, Οσφυαλγία, Μετεγχειρητικό άλγος, Αρθρίτιδα, Κεφαλαλγία, Αθλητικές κακώσεις ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Αποσυμπίεση είναι η μέθοδος θεραπείας που στοχεύει στην αύξηση της απόστασης μεταξύ των σπονδύλων που επιτυγχάνεται με την εφαρμογή δυνάμεων έλξης και διάτασης στη σπονδυλική στήλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Κάθε οξύ ή χρόνιο επώδυνο σύνδρομο που εμπλέκει το κεντρικό ή το περιφερικό νευρικό σύστημα αποτελεί εκδήλωση νευροπαθητικού άλγους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΑΤΡΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΑΤΡΟΥ

Εκπαίδευση – Σπουδές, Σεμινάριο - Ειδικές γνώσεις, Εμπειρία, Γνωστικό Αντικείμενο, Εργασίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ